

100 g valkosuklaata (itse käytän Pandan)
150 g margariinia
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1. Sekoita pehmennyt rasva ja sokerit keskenään tehosekoittimella. Lisää joukkoon kananmuna.
2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe sekaisin ja lisää voi-sokerivaahdon sekaan.
3. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää se taikinaan.
4. Ota taikinasta nokareita uunipellille ja muista jättää kekseille leviämisvara. Paista 175 asteisessa uunissa noin 13-15 minuuttia. Anna keksien jäähtyä pellillä uunista ottamisen jälkeen, koska keksit kovettuvat vasta viilentyessään.

Eikös meillä olekin ihana kermakko ja sokerikko!
Muistui juuri mieleeni vieraisilla saamani dogibägi ;) Keksi on vie kielen mennessään, nam!
VastaaPoista