Taas kerran nopean jälkiruoan ohje teille testattavaksi! Ohje oli tarkoitettu neljään annokseen, mutta meillä siitä tuli vain kaksi ;) Todella hyvää ja vähän tuli mieleen pavlova, jota pitääkin tehdä joku päivä! Itse käytin turkkilaisen jogurtin tilalla bulgarian jogurttia, koska tuota kreikkalaista jogurttia ei ole kuin 500 gramman pakkauksissa :( Mutta hyvää oli silti!
1 tlk mangolohkoja
3 rkl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
2 dl turkkilaista jogurttia
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl murskattuja marenkeja
1. Soseuta mangot ja siirappi tehosekoittimessa.
2. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri.
3. Jaa puolet mangososeesta tarjoiluastioihin. Tee sitten marenkikerros ja kaada päälle jogurtti. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti