


Ohje löytyi Kotilieden nettisivuilta.
3 broilerin rintafileetä
1 rkl voita ja oliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl mangochutneyta
2 rkl makeaa soijakastiketta
2 tl sambal-oelek-chilitahnaa
Pastasalaatti:
150 g pastaa, esim.fusillia
2 kevätsipulivartta
½ kurkku
1 punainen paprika
1 limetin mehu
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
100 g rucolasalaattia
1. Ruskista broilerinfileet nopeasti voi-öljyseoksessa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sammuta liesi ja anna vetäytyä kannen alla kypsiksi salaatin teon ajan.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä. Viipaloi kevätsipulit ja kurkut ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Valuta pastat ja sekoita muiden ainesten kanssa.
3. Leikkaa broilerit kuutioksi. Sekoita mangochutney, soijakastike ja chilitahna keskenään ja kääntele broilerit kastikkeessa. Nosta palat salaattiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti