sunnuntai 4. elokuuta 2013

Uunikasvikset

Näitä uunikasviksia teen aika usein lihan lisukkeeksi tai ihan muuten vaan nautittavaksi. Jokainen voi itse päättää mitä kasviksia haluaa grillata, mutta kannattaa ehdottomasti tehdä mausteseos kasviksille ölystä, balsamicosta, suolasta ja rosmariinista. Tulee ihan älyttömän hyvää.




Usein teen nämä uunipellillä, mutta muutaman kerran olen laittanut näitä folioon ja uuniin, jos haluaa syödä näitä vaikka grillatessa ulkona.

Perunaa
Porkkanaa
Paprikaa
Sipulia
Oliiviöljyä
Balsamico
Suolaaa
Pippuria
Rosmariiniä

1. Sekoita aineet keskenään ja kaada ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

2. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti