Tarjoilimme tämän kastikkeen cocktailpyöryköiden kanssa, jotka "jouduin" metsästämään Stockan herkusta. Perjantaina klo 16 keskustan Herkku ei ole mikään rauhallisin paikka...

1 punainen paprika
3 valkosipulin kynttä
3 punaista chiliä
2 tl paprikajauhetta
1/4 tl juustokuminaa
1 dl oliiviöljyä
4 rkl punaviinietikkaa
1. Kuumenna uuni niin kuumaksi kuin mahdollista. Laita kokonainen paprika uuninkestävään astiaan ja paahda uunissa kunnes sen kuori on musta.
2. Anna paprikan jäähtyä, halkaise se, poista siemenet ja vedä kuori irti.
3. Heitä siistitty paprika monitoimikoneeseen ja lisää sinne hienonnettu valkosipuli, chilit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi, lisää oliiviöljy ja punaviinietikka. Sekoita, maista ja mausta tarpeen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti