sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kirsikkatomaatit basilika-fariinisokerimarinadissa

Tein eilen itselleni iltapalaksi salaatin, johon laitoin salaatin ja kurkun lisäksi kirsikkatomaatteja, jotka oli marinoitu basilikassa, balsamicossa ja fariinisokerissa. Seos näytti erittäin tujulta uuniin mennessä, mutta maku sopi salaattiin kuin nenän päähän! Eipä tarvinnut miettiä mitään kaupan valmiita salaatinkastikkeita! Resepti on bongattu Terveellinenruoka.fistä.




1 rasia kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl tummaa balsamicoa
1 rkl fariinisokeria
1 valkosipulinkynsi
hyppysellinen suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa

1. Laita uuni lämpeämään 150 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset yhteen, paista reilut 10 minuuttia niin, ettei tomaatit menetä muotoaan täysin.

2. Lisää uunista tulleiden tomaattien sekaan tuoretta basilikaa maun mukaan.

1 kommentti: