perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kermainen tomaattipasta

Minä rakastan pastaa! Olen aina rakastanut ja tulen aina rakastamaan. Minusta ei saisi tekemälläkään karppaajaa.

Tykkään kokeilla erilaisia kasvispastoja, varsinkin silloin kun kyllästyn syömään pasta bolognesea ;) Kaikki missä on basilikaa, pestoa, tomaattia tai sipulia koukuttaa minut samantien. Kun käyttää ruokakermaa ja maustaa sen hyvin, niin aika vaikeaa on epäonnistua!



400 g haluamaasi pastaa
100 g maustettua tuorejuustoa oman maun mukaan (itse käytin Créme bonjourin ruohosipulia)
2 dl ruokakermaa (usein käytän kevyt ja paksu -ruokakermaa)
1 rasia kirsikkatomaatteja
noin 10 tuoreen basilikan lehteä
suolaa
pippuria
valkosipulia

1. Keitä pastat kattilassa.

2. Laita paistinpannulle kirsikkatomaatin puolikkaat sekä mausteet. Kuullota niitä hetki. Lisää ruokakerma ja tuorejuusto. Anna kiehua hetki hiljalleen. Lisää pieneksi pilkotut basilikanlehdet.

3. Yhdistä pasta ja kastike ja NAUTI!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti