

Ohje riittää kahden pellillisen tekemiseen, eli jos syöjiä ei ole kovin montaa (meillä 4), niin puolita ohje! Voin taata, että et tule pettymään, jos kokeilet tätä ohjetta!
2 hiivapakettia (tuorehiivaa)
4 dl vettä
8-9 dl vehnäjauhoja
3 tl suolaa
8 rkl öljyä
1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhot hiljalleen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Anna kohota hetken aikaa liinan alla.
3. Jaa taikina kahteen ja levitä puolikkaat omille pelleilleen. Täytä pizza haluamillasi täytteillä ja paista sitä 225-asteisessa uunissa vähän yli 10 minuuttia tai kun pizza näyttää valmiilta.
Ohje on otettu cavablogi.comista.

Meidän pizzaamme pohjalle tuli perinteisen tomaattipyreen sijaan Barillan Basillico tomaattikastiketta, joka sopi siihen todella hyvin. Sitten jauhelihaa (ylläri), tomaattia, sipulia, paprikaa, juustoa ja lopuksi rucolaa. Nams!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti