torstai 25. heinäkuuta 2013

Valkosuklaa-jugurttimousse mangojen kera

Tämä jälkiruoka oli niin hyvää. Raikasta ja silti makeaa, juuri niinkuin kesällä pitääkin olla! Tämä myös valmistui todella nopeasti, joten jos tekee jotain herkkua heti mieli, tässä siihen hyvä ja maistuva ohje neljälle!




1 dl turkkilaista jugurttia
1 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata (itse käytän melkein aina vain Pandan valkosuklaata, sulaa parhaiten)
oman maun mukaan mangoja säilyketölkistä

1. Ota jugurtti huoneenlämpöön 15 minuutiksi.

2. Vaahdota kerma.

3. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa (itse teen mikrossa).

4. Sekoita jugurtin joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Nostele joukkoon kermavaahto.

5. Pilko mangot.

6. Jaa mousse annoskulkoihin ja nostele päälle mangoviipaleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti