
2 banaania
2 rkl hunajaa
3 passionhedelmää
1 dl valkuaista
3 rkl sokeria
Voiteluun:
1 rkl voita
2 rkl sokeria
1. Voitele kohokasvuoat ja sokeroi ne.
2. Halkaise passionhedelmät ja purista niistä mehu siivilän läpi pilkottujen banaanien sekaan. Lisää hunaja. Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
3. Yhdistä valkuaiset ja sokeri ja vatkaa vaahdoksi. Nostele kolmannes vaahdosta banaani-passionmousseen ja sitten varovasti loput.
4. Pane kohokasmassa annosvuokiin ja tasoita pinta tasaiseksi. Pyyhkäise reunat puuhtaksi niin, että kohokas lähtee nousemaan tasaisesti.
5. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti