keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Helppo vadelma-kaurahiutale jälkiruoka

Tämä jälkiruoka oli todella nopea tehdä, joten se sopii sellaiselle, joka haluaa nopeasti jotain hyvää. Halutessaan ranskankerman ja hyytelösokerin voi korvata maustamattomalla jugurtilla, jolloin annos on myös terveellisempi.

Tästä ohjeesta tulee annokset neljälle henkilölle.



2 rkl voita tai margariinia
2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl fariinisokeria
4-6 dl vadelmia
5 dl ranskankermaa
1/2 dl Hyytelösokeri Multia (Dansukker)

1. Sulata rasva paistinpannussa. Kuullota kaurahiutaleita ja fariinisokeria rasvassa koko ajan sekoittaen. Pane syrjään odottamaan.

2. Vaahdota ranskankerma ja hyytelösokeri.

3. Pane kermavaahto ja vadelmat kerroksittain neljään lasiin. Ripottele pinnalle kuullotetut kaurahiutaleet. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti