sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Mango-banaani-valkosuklaavaahto

Tämä makeaakin makeampi resepti koostuu aineksista, jotka yhdistelemällä ei vain voi epäonnistua. Tästä tekee parempaa vielä se, että makean nälän yllättäessä ja raaka-aineiden löytyessä, valmistat tämän jälkiruoan muutamassa minuutissa!




4 annosta

1 tlk mangoja
2 banaania
2 rkl sitruunamehua (tai puolikkaan sitruunan mehu)
130g valkosuklaata (itse käytän Pandan)
2,5 dl (1 tlk) Flora vispikermaa
1/2 dl maitoa

1. Sekoita tehosekoittamisessa mangot soseeksi. Kaada mangosose tarjoiluastioiden pohjille.

2. Sekoita banaanit ja sitruunamehu tehosekoittimessa soseeksi. Kaada mangososeen päälle jälkiruoka-astioihin.

3. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikrossa välillä sekoittaen.

4. Vaahdota kerma ja lisää valkosuklaa kerman joukkoon kevyesti sekoittaen. Lisää kylmä maito joukkoon.

5. Laita valkosuklaavaahto päälimmäiseksi ja anna jäähtyä jääkaapissa niin kauan, kunnes on aika herkutella :)

2 kommenttia: