
2 annosta
200 g täysjyväspagettia
vettä
suolaa
2 syöntikypsää avokadoa
250 g kirsikkatomaatteja
1/2 sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g Arla Apetina Rucola & Pesto -tuorejuustoa
2 dl Arla Keittiö Laktoositonta ruokakermaa 15 %
1 dl raastettua parmesan-juustoa
1/4 tl cayennepippuria
2 tl kuivattua oreganoa
mustapippuria
suolaa
1. Laita suola ja spagetit kiehuvaan veteen ja valmista pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä välin kastike.
2. Hienonna sekä sipuli että valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Laita kattilaan oliiviöljyä ruokalusikallinen sekä sipulit ja tomaatit. Hauduta pieni hetki. Lisää tuorejuusto, ruokakerma, parmesaanijuusto, puolikkaan sitruunan mehu sekä mausteet ja sekoita.
3. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokadot kuoressaan ja kaiverra palat lusikan avulla kastikkeen joukkoon. Valuta kypsät spagetit ja sekoita ne saman tien kastikkeen sekaan.
4. Tarjoa avokadopasta heti. Voit ripotella valmiiden annosten päälle vielä parmesaanijuustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti